Fancy Fair Inname goederen

INLEVEREN GOEDEREN FANCY FAIR

Het inleveren van de goederen kan wekelijks op de zaterdagmorgen, tussen 10 en 12 uur, bij de loods aan de Wheermaten 7C. Vrijwilligers zijn dan in de loods om uw goederen in ontvangst te nemen.

Doordat er dit jaar geen Fancy Fair wordt gehouden komen wij, als er teveel (grote) goederen worden ingeleverd, in de problemen met de opslag hiervan. Inmiddels zijn de boeken al verplaats naar Pand Zoer. De kleding is inmiddels uitgezocht en deels gegeven aan het Leger des Heils. Wij kunnen deze niet nog een jaar bewaren i.v.m. de hygiëne. Een deel van de kleding, vooral de merkkleding, worden nu aangeboden op marktplaats.

Inname goederen

Wij zijn wat selectiever gaan innemen, de goederen moet goed verkoopbaar zijn. Wij nemen vooreerst geen grote meubelen aan. Wij willen ons beperken tot het innemen van kleine, handzame artikelen, vanaf nu weer kleine kastjes (Tv kastje of nachtkastjes) en handzame stoelen.

Gezien de strenge corona maatregelen moeten wij wel bij het innemen van de goederen een aantal regels in acht nemen:
– Wij houden rekening met elkaar, 1,5 meter afstand.
– U als inbrenger kan zelf de spullen op enkele tafels voor de ingang zetten.
– Bezoeker wordt niet toegelaten in de loods.
– Vrijwilliger van de Fancy Fair zorgt ervoor dat de goederen in de loods een plaats krijgen.

Hebt u twijfels of iets wel zal worden ingenomen kunt u altijd contact opnemen met André van Dekken. Hij is bereikbaar op 06-11568956. Is hij niet bereikbaar, spreek dan even een bericht in of stuur een WhatsApp.

Verkoop via Marktplaats

De afgelopen periode hebben wij al veel goederen kunnen verkopen via Marktplaats en verkoop vanuit de loods. Nu er dit jaar geen Fancy Fair is gehouden zijn er toch wel inkomsten, wij zo rond de € 7500,00 verkocht via marktplaats. Wij zetten nu de teller weer op € 0,00. Wat nu verkocht wordt via Marktplaats of via de loods telt al mee voor de opbrengst van volgend jaar.
Via Marktplaats kunt u van alles kopen (het grootste gedeelte in ieder geval) wat u normaal op de markt kunt verwachten. Kijkt u hier eens naar. Als er goederen worden gekocht kunnen die op de zaterdagmorgen van 10:00 en 12:00 uur bij de loods worden opgehaald.

Wij hebben verschillende accountnamen bij Marktplaats. Via internet kunt u via onderstaande linken naar ons aanbod:
https://www.marktplaats.nl/u/fancy-fair-pkn-steenwijk/23910859/
en
https://www.marktplaats.nl/u/aenj/15287376/
en
https://www.marktplaats.nl/u/fancyfair-grote-kerk-steenwijk/41734047/
en
https://www.marktplaats.nl/u/fancyfair-grote-kerk-steenwijk/26315341/

Kijkt u eens rustig op marktplaats verkopen van de Fancy Fair.
Hopelijk zit er voor u iets bij.

Namens de Fancy Fair
Harry Roskam

Hier bevindt u zich:
Home » Fancy Fair » Fancy Fair Inname goederen