Oppasdienst

Oppas

Iedere zondagmorgen is er oppas voor de kinderen tot 4 jaar in de Klincke. Uw kinderen worden er door andere ouders en betrokken vrijwilligers opgevangen. Speelgoed is aanwezig. Als ze iets extra’s nodig hebben (fles, luier), kunt u dat met de oppasouder afspreken. U kunt uw kind tijdens de collecte ophalen, zodat zij met de zegen in de kerk aanwezig zijn.

In de tijd dat we door de coronamaatregelen met een beperkt aantal personen naar de kerk gaan is er geen oppasdienst. In de kerk is een plastic box aanwezig met speel- en knutselmateriaal voor de kinderen.

Mocht er een zondag behoefte zijn aan oppas, kunt u altijd contact opnemen met Wilma of Willie.

Aanspreekpunten: Wilma Kroes, 0521-514493 of 06-11831825 wilmake75@gmail.com

Willie van Dooren, 06-30364962

OPPASDIENST

Graag zouden wij weer nieuw leven in de oppasdienst willen brengen.
Vanaf heden hebben wij in het nieuwe deel van de kerk een mooie ruimte tot onze beschikking waar wij graag kinderen opvangen.
Wij hebben een nieuwe planning tot en met januari 2023.
Wij zijn op de volgende zondagen aanwezig:  27 november, 4, 18 & 25 december, 15 januari.
Indien er op de andere zondagen behoefte is aan oppas schroom niet om contact op te nemen met onderstaande mensen.
Wij verwelkomen uw kinderen graag weer!

Met vriendelijke groet,

Wilma Kroes 06-11831825   Willie van Dooren 06-30364962