School-Kerk-Gezinsdienst

School-kerk-gezinsdienst

Elk jaar is er een school-kerk-gezinsdienst: een dienst voorbereid samen met de basisscholen van Accrete in Steenwijk, waarin de kinderen een actieve bijdrage leveren. Aanspreekpunt is de dienstdoende predikant.

SCHOOL- KERK EN GEZINSDIENST  OP 14 NOVEMBER 2021: “Kijk MIJ EENS!”

Jozef is best wel trots op zichzelf: hij droomt hele bijzondere dromen en dan krijgt hij ook nog eens een prachtige jas van zijn vader. Die hebben zijn broers niet! Maar wat zouden zijn broers daarvan vinden? Hoe zou jij het vinden als je vader zou zeggen dat jij z’n liefste kind bent van al zijn kinderen. Is dat leuk? Of toch niet? Daarover gaat het deze morgen.

In deze dienst komen twee kinderkoren zingen: die van het KC Johan Friso en van het KC Claus.  Een speciale dienst voor de scholen, maar ook voor de (groot)ouders met kinderen op andere basisscholen. Komen jullie?   Vriendelijke groet, Marjoke Eikelenboom

Wie zijn wij?

Gebouwen