Werkgroep Jeugd

Binnen de Protestantse Gemeente Steenwijk worden allerlei activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen en jongeren. Hieronder vind je een overzicht vanuit de verschillende taakgroepen die onder de werkgroep Jeugd vallen.

De Werkgroep Jeugd is verantwoordelijk voor al het jeugdwerk en jeugdbeleid. De Werkgroep Jeugd wordt gevormd door de jeugdouderlingen en afgevaardigden vanuit de verschillende onderdelen van het jeugdwerk.
Heb je vragen over het jeugdwerk, suggesties of ideeën?
We horen het graag. Je kunt je mail sturen aan werkgroepjeugd@pkn-steenwijk.nl

Contactpersonen voor de werkgroep jeugd zijn  vacant

Leden van de werkgroepleden:

Voorzitter:      vacant
Jeugdouderlingen:
vacant
 Jeugddiaken:
Tineke Dijkstra,  518940

Werkgroep is te bereiken via: werkgroepjeugd@pkn-steenwijk.nl

Websites

Voor recent nieuws: www.pkn-steenwijk.nl kopje Actualiteiten
Voor de actuele stand van zaken binnen het jeugdwerk: www.pkn-steenwijk.nl kopje /uw-kerk/jongeren/

De Brug en of  Kerkbrief

In de Brug staan regelmatig jeugd activiteiten.
Houdt ook de zondagse Kerkbrief in de gaten voor datumwijzigingen en mededelingen

Social Media

Meer over het jeugdwerk in de gemeente vind je bovendien Facebook: JDC Steenwijk

Brug en tiendedienst hebben als facebook pagina: btd.steenwijk

Voor alle activiteiten geldt: houdt onze kerkmedia (website, De Brug, Kerkbrief) in de gaten als je mee wilt doen. Daar kun je lezen wanneer alle activiteiten precies zijn en worden eventueel wijzigingen bekend gemaakt.
We kunnen altijd hulp gebruiken. Staat er iets tussen dat je aanspreekt laat het weten, ook al zou je hulp het eenmalig zijn!

Wie zijn wij?

Gebouwen