Kindernevendienst

Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool. Aan de hand van het blad Kind op Zondag horen de kinderen het bijbelverhaal van die zondag en is er een verwerking: een spelletje, knutselwerkje, tekening. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk.
Verder organiseert de kindernevendienst een aantal bijzondere activiteiten:

• In de adventsperiode en de veertig dagen tijd is er een speciaal project
  • Met Palmpasen is er een middag voor de jongste kinderen om een palmpasenstok te maken voor in de dienst op Palmzondag.

Aanspreekpunt zijn Jeanet Reijniers  en Dianne Beugelink • kindernevendienst@pkn-steenwijk.nl

HERINNERING: PALMPASENSTOKKEN MAKEN op 10 april

Volgende week is het Palmpasen en kun je tijdens de kindernevendienst een Palmpasenstok maken.
Hulp van een aantal papa’s of mama’s is wel heel fijn.
Als je al weet dat je komt, is het ook prettig (maar niet verplicht) om het door te geven aan de kindernevendienst via kindernevendienst@pkn-steenwijk.nl.
Dat helpt bij het inschatten van de hoeveel boodschappen er moeten komen.
Natuurlijk komt er een hele mooie optocht door de kerk van alle Palmpasenstokken en hoe langer de optocht hoe leuker het is.

We zien jullie graag, dus kom allemaal!

Facebook pagina

De kindernevendienst heeft een aantal jaren de Krabbeldienst helpen opbouwen. De Krabbeldienst is gestopt, maar Marjoke beheert de facebook pagina en in de corona tijd staan hier op leuke activiteiten voor kinderen van  de kindernevendienst om thuis te doen.

Wie zijn wij?

Gebouwen