Nacht zonder dak collecte 21 april actie 1 juni 24

Collecte 21 april de 1e collecte is voor Tearfund Nacht zonder Dak.

Op 1 juni organiseren wij Nacht zonder Dak, een project van Tearfund. Deze actie zetten de clubs, BTD en diaconie in samenwerking op.

In de nacht van 1 juni slapen de kinderen en jongeren die mee willen doen een nachtje buiten op de Kamp in Zuidveen. Enerzijds om te ervaren wat het is om letterlijk geen dak boven je hoofd te hebben, anderzijds willen we ons allemaal laten sponseren (van klein tot groot) om een mooi geldbedrag ‘bij elkaar te slapen’ voor Tearfund.

Tearfund ondersteunt hiermee projecten voor jongeren. Als kinderen en jongeren sparen we, laten we ons sponsoren en zetten we eigen acties op touw voor andere kinderen en jongeren. Dit lijkt ons een prachtige manier, om door bewustwording, het samen letterlijk buiten slapen en het praktisch inzamelen van geld iets over te hebben voor de ander.

Op 21 april is de eerste collecte bestemd voor Nacht zonder Dak. Verder verdubbelt de diaconie de sponsoring en acties van de jeugd. U doet toch ook mee? Alvast bedankt voor uw bijdrage aan deze actie van de kinderen, jongeren en diaconie. Namens de diaconie, Thecla de Graaf.