Koken in de Kerk

KIK; Koken in de Kerk

Onder deze naam KIK willen we af en toe samen koken en het daarna natuurlijk opeten. Simpel, leuk en gezellig. Samen als gemeenteleden aardappels schillen, misschien nog boodschappen doen, uien snijden en ondertussen elkaar beter leren kennen. Dan, als alles klaar is, dekken we de tafel en gaan we samen eten. Uiteraard kan daar wel een gast bij aanschuiven.

Omdat we niet te hard van stapel willen lopen is er plaats voor 6 koks (man, vrouw, ervaren of juist niet) En ook zes gasten.

De kosten zijn €5,- per persoon.

Datum: 18 november a.s.  van 16.30 tot 19.00 voor de koks. De gasten mogen rond 18.00u aanschuiven. Plaats: de keuken van de kerk

Vervolgdata: 20 januari, 17 maart  Vanwege de beperkte plaatsen is het fijn als je je een week van te voren aanmeldt.

Aanmelden bij: Jacquelien Mosselaarjacquelien.mosselaar@gmail.com of ds. Marieke Ariesen: dsmariekeariesen@pkn-steenwijk.nl